Fortnite en Batman crossover in aantocht volgens lek

  Een nieuw Fortnite lek (dankzij Twitter-gebruiker Hypex) laat zien dat er een crossover met Batman aan zit te komen. De insider heeft verschillende foto's op Twitter geplaatst die een aantal duidelijke beelden tonen. Zo komen verschillende items voorbij en wordt een locatie getoond die gaat veranderen in een iconische locatie uit het Batman-universum.

  HypeX

  Hypex toont verschillende afbeeldingen van onder andere Tilted Towers, een locatie uit Fortnite, die omgetoverd zal worden tot Gotham City. Zo zien we op één van de torens het signaallicht van Batman de heldere hemel verlichten. Zie de tweet hieronder zelf:

  Daar blijft het alleen niet bij, want er zijn nog veel meer indicaties binnen dit Fortnite lek dat een crossover met Batman aanstaande is. Zo zijn er verschillende voorwerpen gelekt, compleet met animaties, die binnenkort in de game verschijnen. Zo is een Bat Glider opgedoken, is de Bat Cape te zien en zijn ook gadgets als de Batman Grapnel Gun en Explosive Batarang van de partij.

  Fortnite lek over de release van de Batman-crossover

  Op het moment heeft de insider nog geen details bekendgemaakt over een mogelijke releasedatum van de crossover. Toch is het niet moeilijk om in te beelden dat deze crossover plaats zal gaan vinden in de komende dagen. Dit jaar zal Batman Day namelijk plaatsvinden op 21 september. Aankomende zaterdag wordt de tachtigste verjaardag van DC's Caped Crusader gevierd en het ziet er dan ook naar uit dat dit de dag zal zijn waarop de Fortnite x Batman crossover plaats zal gaan vinden.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.