Fortnite Early Access aangekondigd door Epic Games

  Vandaag heeft Epic Games de Fortnite Early Access aangekondigd voor de PC. Deze actie game zal binnenkort online gaan met de betaalde Early Access op 25 juli.

  EPIC Games

  Als je de Fonder’s Pack koopt van Fortnite op de website van Epic Games krijg je bij de game een Early Acces Season ticket. Met deze ticket krijg je toegang tot exclusieve events in 2017 en krijg je in-game content zoals Heroes, wapens, loot en in-game boosts. Ook krijg je met de pre-order wel vier dagen eerder toegang tot de Early Access en krijg je de Storm Master Weapon Pack.

  Als je liever wilt wachten totdat de game getest is en alle grote bugs eruit zijn gehaald, kun je gratis deelnemen aan de Open Beta in 2018 van Fortnite. Uiteraard zal de game draaien op de Unreal Engine 4 van Epic zelf.

  Fortnite Early Access toegankelijk met vier edities

  Op de website van EPIC games kun je vier verschillende varianten van de game pre-orderen. De goedkoopste variant is de Standard Edition voor 40 euro. Met deze versie krijg je toegang tot de game en zes piñata packs met dagelijkse loot.

  Naast de Standard Edition kun je ook de Deluxe en Super Deluxe Edition kopen. Deze pakketten kosten respectievelijk 60 euro en 90 euro. Bij deze edities krijg je extra in-game content in de vorm van extra wapens, Heroes en andere exclusieve in-game items.

  De ultieme editie van Fortnite is de Limited Edition en kost maar liefst 150 euro. Voor dit bedrag krijg je twee extra Standard Editions die je aan je vrienden kunt geven zodat jullie meteen online kunnen gamen samen. Ook krijg je zelf exclusieve in-game content, zoals een ‘Epic’ wapen.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.