Fortnite Chapter 2 Season 1 wordt met een paar maanden verlengd

  Een maand geleden verraste Epic haar spelers ineens met een nieuw hoofdstuk voor Fortnite. Het eerste seizoen van het zogeheten Fortnite Chapter 2 blijkt nu een stuk langer door te gaan dan initieel werd verwacht.

  Normaliter duren seizoenen in Fornite ongeveer tien weken. Vrijwel iedereen had dus verwacht dat Fortnite Chapter 2 Season 1 zou eindigen rond de jaarwisseling. Met patch V11.20 die vandaag is uitgekomen heeft ontwikkelaar Epic duidelijk gemaakt dat het eerste seizoen zal worden verlengd tot februari 2020. Substantieel langer dus dan de voorgaande seizoenen.

  Voor de liefhebbers van de feestdagen onder ons komt er in december nog wel een update om iedereen in de stemming te brengen. Met de Snowman set kan je je nu medespelers al samenbrengen voor winterlijke festiviteiten.

  De update brengt daarnaast de Bandage Bazooka weer terug en Epic zorgt ervoor dat iedereen dagelijks iets te doen heeft. Er zijn namelijk Daily Challenges toegevoegd, waarvan je er elke dag drie kan voltooien. Iedere dag kan je er ook eentje vervangen als die helemaal niet in je straatje ligt. Voor de volledige lijst aan veranderingen kun je hier terecht.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.