Fortnite challenges week 3 van Season 5 gelekt

  De Fortnite challenges week 3 van season 5 zijn gelekt. Kom erachter wat je later deze week kunt gaan doen voor leuke extra's. Het lijkt een moeilijkere week te gaan worden.

  Epic Games

  Storm Fortnite Leaks heeft de Fortnite challenges week 3 gelekt. Aankomende week staan er weer een scala aan uitdagingen voor Battle Pass gebruikers klaar. Hieronder kun je overzichtelijk vinden wat je deze week moet doen in Fortnite Battle Royale. Aangezien het hier om gelekte challenges gaat, zijn sommigen minder specifiek en is er een kans dat er voor de release nog wat veranderingen plaatsvinden.

  • Doe 1000 schade aan bijrijders in voertuigen.
  • Schakel specifieke doelen uit
  • Gebruik een launchpad één keer
  • Vindt zeven schatkisten in Fatal Fields
  • Volg de schatkaart in Flush Factory
  • Schakel drie vijanden uit met explosieven
  • Schakel drie vijanden uit in Haunted Hills

  Het is nog niet bekend hoeveel Battle Stars je met elke challenge kunt verdienen en ook is het nog onbekend wanneer de challenges live gaan. Normaal gesproken gaan de nieuwe challenges live op donderdag, waarbij je flink wat XP kunt verzamelen naast de Battle Stars. Zo kon je de afgelopen twee weken steeds 5000XP verdienen.

  Fortnite challenges week 3 van Season 5

  Fortnite Season 5 is inmiddels twee weken geleden begonnen en bracht flink wat veranderingen met zich mee. Zo zijn er scheuren op de map te vinden en is een deel van de map veranderd. Zo zijn er Vikingsboten, standbeelden uit de oudheid en nieuwe outposts te vinden in de woestijn. Ook kreeg de Switch versie van de game motion controls.

  De lancering van het nieuwe seizoen ging niet zonder slag of stoot, want tijdens de lancering lagen de servers er bijna de hele dag uit. Deze kwamen laat in de middag weer op gang, maar sindsdien zijn er nog een aantal problemen geweest. Deze hadden te maken met matchmaking en voice chat.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.