Fortnite Battle Royale jetpack komt binnenkort wellicht beschikbaar

  Binnenkort zal er wellicht een Fortnite Battle Royale jetpack beschikbaar komen. Het derde seizoen is net van start gegaan dus nieuwe content is wel te verwachten.

  Epic Games heeft de nieuwe jetpack nog niet aangekondigd, maar het voorwerp was op het scherm te zien voor een update. Hierop stond de jetpack met andere items van seizoen 3 dat recent van start is gegaan.

  Bij de foto van de jetpack is een gouden achtergrond te zien. Dit betekent dat het voorwerp moeilijke te vinden zal zijn in Fortnite. Bij de titel staat dat het item er binnenkort aankomt, maar precies wanneer is nog niet duidelijk.

  Fortnite Battle Royale jetpack in seizoen 3

  Op 22 februari ging seizoen 3 van start. Er waren enkele problemen bij het herstarten van het spel en spelers moesten hierdoor ongeveer zes uur wachten voordat zij weer konden spelen. Met het nieuwe seizoen werd onder andere een nieuwe Battle Pass geïntroduceerd. Hiermee kunnen spelers nieuwe tiers kopen of verdienen.

  Wanneer spelers de Battle Pass aanschaffen komen er nog meer extra’s vrij. Hieronder valt toegang tot meer beloningen in de game waaronder de Mission Specialist Outfit. Ook zal de nieuwe update Weekly Challenges bevatten die in seizoen 2 al voorkwamen. Wanneer spelers deze uitdagingen voltooien worden er meer beloningen ontgrendeld in het spel.

  Fortnite is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.