Fortnite Battle Pass season 4 bevat geheimen

  Het nieuwe Fortnite seizoen is begonnen. Dit brengt ook een nieuwe Battle Pass met zich mee. De eerste Fortnite Battle Pass season 4 details zijn nu dan ook bekendgemaakt.

  BagoGames

  De Fortnite seizoen 4 is nog geen dag oud en spelers lijken nu al geheimen te ontdekken in de nieuwe Battle Pass. Volgens Polygon lijkt het erop dat er een nieuwe skin in de Fortnite Battle Pass verstopt zit. De Fortnite Battle Pass season 4 bevat op zichzelf al zeven nieuwe skins, maar het lijkt erop dat er dus ook nog een geheime skin verstopt zit in het spel.

  Dit heeft te maken met de challenges die je in de nieuwe Battle Pass kunt vinden. Wekelijks kunnen spelers challenges voltooien en het zijn de Blockbuster Challenges die en geheime verdienste bevatten. Door elke week alle challenges te voltooien verdien je het geheime item dat nu alleen nog een silhouette is. Het silhouette lijkt een nieuwe skin te bevatten, maar het kan natuurlijk van alles zijn.

  In de Battle Pass zijn ook twee skins te vinden die je kunt upgraden, namelijk de Carbide en Omega skins. Deze kun je upgraden door challenges uit te voeren, dus dit geeft je alleen nog maar meer reden om de challenges te doen. Daarnaast zijn de challenges ook niet ingewikkeld en hoef je geen wonder speler te zijn, maar simpelweg veel spelen.

  Fortnite Battle Pass season 4 na nieuwe update

  Het vierde seizoen van Fortnite is gisteren van start gegaan toen er een nieuwe update werd uitgebracht. De Fortnite servers gingen hierdoor een tijdje offline. Inmiddels werken de servers weer naar behoren en is Fortnite seizoen 4 van start gegaan.

  De details van Fortnite seizoen 4 zijn ook bekendgemaakt en dat betekent dat de komeet is ingeslagen. De komeet heeft een krater achtergelaten op de map bij de Dusty Depot. De naam is daarom ook veranderd, want de plek op de map heet nu Dusty Devot. Bij de krater zijn ook gloeiende stenen te vinden die spelers laten zweven wanneer spelers ze consumeren.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.