Fortnite Android release wellicht ook exclusief voor Galaxy Tab S4

  Volgens xda-developers zou de Fortnite Android release niet alleen voor de Samsung Galaxy Note 9 zijn, maar ook voor de Galaxy Tab S4. Dit blijkt uit een code die is gevonden in de APK van Fortnite Mobile.

  Uit eerdere geruchten zal Fortnite voor Android naar verwachting exclusief uitkomen op de Galaxy Note 9. Pas 30 dagen later zouden ook andere gebruikers het spel kunnen downloaden. Nu blijkt uit de APK van Fortnite dat de game dus ook voor de Galaxy Tab S4 uit zou kunnen komen.

  Fortnite Android release wellicht exclusief voor twee apparaten

  De APK draagt de naam com.epicgames.fortnite en na het bestand verder onderzocht te hebben kregen dataminers de downloader voor Fortnite versie 5,2 in handen die voor versies van ondersteunde apparaten inmiddels live is.

  In een code die is gevonden is te zien wat voor controles de game uitvoert om er zeker van te zijn dat het Android apparaat is ondersteund. Er zou een methode moeten zijn die het merk en de codenaam checkt en deze vergelijkt met de Samsung Note 9 of Tab S4 zodat andere Samsung apparaten de game niet kunnen afspelen.

  Epic Games heeft nog niks bevestigd over wanneer de Android release is. Ook is het nog niet bevestigd of de game eerder uit zal komen op bepaalde apparaten.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.