Fortnite Android beta is vanaf nu voor iedereen beschikbaar

  Elke gamer heeft wel eens van Fortnite battle royale gehoord. De game is ontzettend bekend. De game is op veel platformen te spelen, waaronder PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC en iOS. Daar komt nog een platform bij, want de Fortnite Android beta is vanaf vandaag voor iedereen beschikbaar.

  De Fortnite Android beta is voor iedereen beschikbaar. Epic Games heeft op Twitter aangegeven dat er geen uitnodiging nodig is om deel te nemen aan de beta. Eerder kon de beta alleen gespeeld worden op een enkele apparaten.

  Nu wil ze juist dat zoveel mogelijk mensen het spel gaan uitproberen. Op deze manier heeft Epic Games een duidelijk beeld van de problemen van de Android-versie van Fortnite battle royale.

  Fortnite Android beta aanbevolen specificaties

  Wanneer je Fortnite op de PlayStation 4, Xbox One of Switch speelt kun je er vanuit gaan dat het spel gewoon naar behoren werkt. Wanneer je speelt op een smartphone of een PC moet je rekening houden met de minimale eisen van het Fortnite battle royale. Zo ook op de Android-versie van de game.

  Hieronder zie je de aanbevolen specificaties voor de Fortnite Android beta:

  • OS: Recommended Android 8.0 or higher, 64 bit
  • RAM: Recommended 4GB or higher
  • GPU: Adreno 530 or higher, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 or higher

  Fortnite seizoen 6 features

  Fortnite seizoen 6 is alweer een aantal weken onderweg. De Fortnite challenges van week 1, week 2 en week 3 zijn beschikbaar. Er kunnen weer verschillende cosmetics vrijgespeeld worden wanneer spelers de Battle Pass aanschaffen. Meestal zijn de challenges vrij makkelijk te halen, wanneer je de game speelt. In week 3 zitten er een paar challenges tussen waarvoor je beter je best zult moeten doen.

  Naast de nieuwe challenges komen er ook weer nieuwe cosmetics in de Item Shop. Naast de nieuwe outfits is er ook een hele speciale outfit teruggekeerd. De Skull Trooper is namelijk sinds november 2017 niet meer in de Item Stop geweest, maar deze week is de skin weer beschikbaar.

  Naast de Skull Trooper zien we ook voor het eerst de Skull Ranger; de vrouwelijke variant van de Halloween outfit. De skins brengen ook een aantal nieuwe Skull Trooper challenges met zich mee, waardoor de kleur van de skin kan worden aangepast.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.