Fortnite Account Merger feature uitgesteld tot 2019

  Epic Games heeft in een blogpost aangegeven dat de Fortnite Account Merger feature wordt uitgesteld. Door een aantal technische problemen zal de feature pas volgend jaar in Fortnite Battle Royale beschikbaar zijn. Er is op dit moment nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt.

  De makers van de populaire battle royale game hebben eerder aangegeven dat de feature al in november beschikbaar zou zijn. Dat is in eerste instantie al niet doorgegaan, maar nu is bekend geworden dat de Fortnite Account Merger ook niet het huidige jaar zal gaan halen.

  De feature is uitgesteld omdat Epic Games er voor wil zorgen dat het goed getest is, voordat deze volledig beschikbaar wordt voor het grote publiek. Er zijn op dit moment nog enkele technische problemen. Wat deze problemen zijn, hebben de makers van Fortnite Battle Royale niet bekendgemaakt. Epic Games houdt de community de komende tijd op de hoogte van eventuele veranderingen, maar er is nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt.

  Alle items op een account door Fortnite Account Merger feature

  Sommige spelers van Fortnite Battle Royale vinden de Account Merger feature belangrijk. Op deze manier kunnen namelijk de cosmetische items, overwinningen en V-Bucks worden overgezet. Ook kunnen twee accounts worden samengevoegd, zodat op beide accounts Save the World kunnen worden gespeeld. Fortnite Battle Royale is gratis, maar Save the World niet en daarom is het handig dat je deze met deze feature op het juiste account kunt spelen.

  De Account Merger feature is het gevolg van de problemen van spelers die met hun account op een PlayStation hebben gespeeld. Op dit moment is er volledige crossplay tussen de PlayStation 4 en andere consoles, maar dit was niet altijd zo. Wanneer je eenmaal op een PlayStation Fortnite had gespeeld, kon je met deze account niet meer op andere consoles spelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat spelers een tweede account gingen aanmaken en hierop ook cosmetische items gingen kopen. Nu willen de spelers al hun aankopen in Fortnite Battle Royale op één account bewaren.

  Fortnite Battle Royale is een gratis third-person shooter die beschikbaar is voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en mobiele apparaten.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.