Fortnite Account Merge feature is vanaf nu beschikbaar

  Spelers die meerdere Fortnite accounts hebben aangemaakt kunnen deze nu aan elkaar koppelen. Dit kan door middel van een nieuwe feature die beschikbaar is op de website van Epic Games. De Fortnite Account Merge feature is nu voor iedereen beschikbaar.

  Door middel van de Fortnite Account Merge feature kunnen spelers twee verschillende accounts aan elkaar koppelen. Hierdoor worden alle skins, V-Bucks en andere items verplaatst naar één Epic Games-account. Tegenwoordig kun je Fortnite namelijk met één account op alle platformen spelen. Hiervoor was dat niet mogelijk, omdat PlayStation dit niet toeliet. Uiteindelijk gingen ze toch akkoord met de cross-play, waardoor alle nieuwe accounts die zijn aangemaakt overbodig zijn geworden.

  Fortnite Account Merge is niet makkelijk

  Het samenvoegen van twee accounts is niet heel gemakkelijk, maar Epic Games heeft een duidelijk stappenplan op de website gezet. Hier wordt duidelijk dat je eerst een primair en een secundair account moet kiezen dat je wil samenvoegen. Vervolgens moet je ook toegang hebben tot alle e-mailadressen om de Fortnite Account Merge te voltooien. Het samenvoegen van accounts die banned zijn om wat voor reden dan ook is niet toegestaan.

  Ongeveer twee weken nadat je het stappenplan van Epic Games hebt uitgevoerd, worden je accounts samengevoegd. Dan heb je toegang tot al je cosmetische items op één account. Jouw Creative Islands, Unreal Marketplace items, Save The World account level en progressie worden niet overgezet van je tweede naar je eerste account.

  Aardbevingen in Fortnite?

  Het nieuwe Fortnite seizoen is in aantocht en we weten nog niet precies wat het thema van season 8 gaat zijn. Wel zijn er al verschillende aardbevingen geweest op het Fortnite eiland. Het is nog niet bekend wat dit precies betekent, maar we weten wel dat dit het begin van de aanloop naar Fortnite season 8 is.

  Eerder deze week werd er ook een nieuwe Fortnite update uitgebracht. Hier werden twee nieuwe items toegevoegd. De Environmental Campfire en Bottle Rockets zijn nu beschikbaar in Fortnite Battle Royale.

  Fortnite Battle Royale is gratis te spelen op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en mobiele apparaten.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.