Formule 1-coureur Hamilton in Call of Duty - Infinite Warfare

  Komt de drievoudig wereldkampioen van de koningsklasse onder de autoracesport Lewis Hamilton in Call of Duty: Infinite Warfare? Het is een feit. De Franse tv-zender M6 gaf het verlossende woord middels exclusieve beelden van de motion capture sessies.

  Er werd al enkele weken gespeculeerd over de verschijning van de coureur in de komende Call of Duty, maar het blijkt nu ook echt zo te zijn. Hamilton zal te zien zijn in Call of Duty: Infinite Warfare. Hamilton, die natuurlijk ook in F1 2016 te zien is, zal in zes scenes van Call of Duty: Infinite Warfare verschijnen.

  Hamilton meldde het volgende omtrent deze samenwerking:

  "Ik vond het prachtig - een waanzinnige ervaring. Ik ben zeer vereerd om een deel uit te maken van deze game. Ik ben al jaren fan.

  Ik groeide op met spellen zoals Super Mario, de graphics daarvan zijn anno nu flink gedateerd. Het is dus gek om te zien hoe ver computerspellen zijn gekomen. Die realisatie is ongelooflijk."

  Hamilton in Call of Duty - niet de eerste ster

  Hamilton treedt in de voetsporen van filmsterren zoals Kevin Spacey en Sarah Michelle Gellar. Zij verschenen ook in eerdere Call of Duty-games.

  Call of Duty: Infinite Warfare verschijnt op 4 november voor de PS4, PC en Xbox One.

  Call of Duty: Infinite Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.