Formula 1 Drive to Survive seizoen 2 scheurt in 2020 naar Netflix

  In maart 2019 bracht Netflix een exclusief kijkje achter de schermen bij de Formule 1 van voorgaande jaar. Dat gaat weer gebeuren voor de Formule 1 van dit jaar. In 2020 verschijnt een tweede seizoen van Formula 1 Drive to Survive.

  Netflix


  Voor het eerst zijn dit jaar alle teams onderdeel van de Formule 1. Alle teams en hun coureurs (waaronder Max Verstappen) worden door de serie gevolgd vanaf de eerste race in Australië tot aan finale in Abu Dhabi. In totaal zal het tweede seizoen van Formula 1 Drive to Survive negen afleveringen tellen, één minder dan het vorige.

  De serie legt vast hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij de Formule 1. De prestige van de wedstrijd maakt dat de belangen begrijpelijkerwijs hoog zijn. Ook zijn er meerdere coureurs waarvan het contract na afloop van dit seizoen verlengd of onderhandeld moet worden, dus de individuele coureurs moeten zichzelf bewijzen.

  Wie produceert Formula 1: Drive to Survive?

  De uitvoerend producenten van het eerste seizoen keren terug voor het tweede. Eén daarvan James Gay-Rees, producent van meerdere documentaires waaronder Senna, Amy en Oasis: Supersonic. De andere, Paul Martin, is vooral bekend van zijn voetbal documentaires over Ronaldo en Diego Maradona. Of showrunner Sophie Todd terugkeert is nog niet bekend.

  Wanneer komt het nieuwe seizoen uit?

  Het eerste seizoen van Drive to Survive kwam in maart 2019 op Netflix. Als de producenten voor dit seizoen een vergelijkbaar productieschema aanhouden, kunnen we seizoen twee in de lente van 2020 op het streamingplatform verwachten.

  Wil je jezelf tussen de races door ook even Formule 1 coureur voelen? De officiële Formule 1 game van dit jaar, F1 2019, ligt al in de winkel. In onze review kreeg de game een 8,0.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.