For Honor winter update brengt nieuwe content met zich mee

  Er komt een For Honor winter update aan. Deze update, genaamd The Frost Winter Festival, zal nieuwe content met zich meebrengen zodat je de feestdagen door kan komen met onder andere nieuwe outfits. Bekijk de trailer voor The Frost Wind Festival bovenaan de pagina.

  Ubisoft heeft met For Honor niet stilgezeten wat betreft content. Zo is For Honor seizoen 4 van start gegaan in november en ook toen kreeg de game er genoeg nieuwe content bij. We zagen al eerder een event voorbij komen voor Halloween en nu is tijdens de feestdagen For Honor bedekt met sneeuw!

  The Frost Winter Festival update zorgt ervoor dat de gehele game bedekt zal zijn met sneeuw van 21 december tot en met 4 januari. Nieuwe gear met een winterthema zal worden uitgebracht, waaronder wapens en outfits. Hiernaast kun je ook exclusieve faction masks aanschaffen voor 15.000 steel, de ingame valuta. Tot slot is het mogelijk om vanaf 28 december per held een bundel aan te schaffen met alle winter voorwerpen, om zo de collectie compleet te maken!

  For Honor winter update bevat tijdelijk nieuwe modus

  Met leuke nieuwe winter gear heb je al weer genoeg redenen om For Honor op te starten of te blijven spelen, maar naast de verschillende gear bevat de winter update ook een nieuwe tijdelijke modus.

  In de trailer, die bovenaan de pagina is te zien, zien we twee krijgers met elkaar vechten op (gebroken) ijs. Dit is waarschijnlijk wat de nieuwe modus gaat inhouden. Een gevecht op het ijs met misschien de mogelijkheid om door het ijs te zakken. Ga jij de strijd op het ijs aan?

  De For Honor winter update zal gratis beschikbaar zijn vanaf 21 december voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  For Honor

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.