For Honor trailers tonen drie nieuwe hero classes

  Drie nieuwe For Honor trailers tonen de verschillende vangaurd classes. For Honor zal uiteindelijk 12 verschillende classes kennen waar spelers uit kunnen kiezen. De Kensei, Raider en Warden classes zijn nu te zien in drie verschillende trailers.

  In de For Honor trailers is te zien over welke specialiteiten, wapens en uitrusting de drie vangaurds beschikken. In For Honor kunnen spelers kiezen uit drie verschillende facties, met elk vier verschillende classes. De nieuwe trailers tonen de drie vangaurd classes.

  For Honor Trailers

  Allereerst hebben we de Kensei-class van de Samurai. Deze class is gespecialiseerd in het gebruik van de Nodachi, een enorm samuraizwaard. Deze zwaar bepantserde samurai is de snelste van de vangaurds.

  Dan hebben we de Warden. Deze vangaurd van de Knight-factie vecht met een tweehandig zwaard. De Warden is iets minder snel dan de Kensei, maar nog steeds sneller dan de Raider van de Vikings.

  De laatste class die in de For Honor trailers getoond wordt, is de Raider-class. Deze Vanguard van de Vikings is de traagste van de drie en vecht met een Dane Axe.

  For Honor verschijnt op 14 februari 2017 voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

  For Honor

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.