For Honor Starter Edition release voor PC

  De For Honor Starter Edition release is een feit. Deze versie van de middeleeuwse hack en slash game is nu verkrijgbaar via Steam en Uplay. Het prijskaartje van de Starter Edition van For Honor ligt op 14,99 euro.

  Ubisoft heeft onlangs het vijfde seizoen van For Honor uitgebracht, genaamd Age of Wolves. Nu brengt het gamebedrijf dus de Starter Edition uit voor de PC. Deze editie biedt alles wat de standaard editie ook biedt, zoals de campagne, alle multiplayer modi en alle aanpassingsmogelijkheden. Het enige verschil met de standaard editie is de manier waarop helden worden ontgrendeld en het aantal helden dat vanaf het begin speelbaar is.

  For Honor Starter Edition release met genoeg helden

  Spelers die de Starter Edition voor de PC kopen beginnen met zes speelbare helden. De drie Voorhoedekrijgers in de game, de Schildwacht, Plunderaar en de Kensei, zijn volledig ontgrendeld en kunnen worden aangepast. De andere drie die aan het begin beschikbaar zijn kun je pas aanpassen als ze ontgrendeld zijn. Deze zijn afhankelijk van de factie waar je voor kiest als je begint.

  De twaalf resterende helden zijn ook te ontgrendelen tijdens het spelen van de game. For Honor is ook beschikbaar voor de PlayStation 4 en de Xbox One.

  For Honor

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.