For Honor seizoen 2 is nu beschikbaar op PS4, Xbox One en PC

  Het nieuwe seizoen van For Honor gaat vandaag van start op de PS4, Xbox One en PC. For Honor seizoen 2 heet Shadow & Might en voegt nieuwe content toe aan de game.

  Het tweede seizoen van For Honor voegt twee nieuwe Helden toe aan de game: Shinobi en Centurion. Shinobi zijn enorm behendig en geven je met hun grote reikwijdte een voordeel op het slagveld. Centurions vechten juist liever van dichtbij en zijn meesters in het uitputten van hun tegenstanders. Spelers met een Season Pass kunnen meteen met deze nieuwe Helden aan de slag, voor de rest komen ze op 23 mei beschikbaar voor 15.000 Staal per stuk.

  For Honor seizoen 2 is nu begonnen

  Daarnaast worden er twee nieuwe multiplayer maps toegevoegd aan For Honor: Forge en Temple Garden. Het uitrustingssysteem wordt ook aangepast en er wordt een balans gemaakt tussen te zwakke en te sterke statistieken. Ook wordt het vergelijken van uitrustingen nu overzichtelijker doordat het verschil tussen items nu in percentages wordt weergeven. Daarnaast wordt er een nieuwe categorie aan het uitrustingssysteem toegevoegd, Epic Level Gear, waardoor de maximale gear score van 108 naar 144 gaat.

  Tenslotte wordt de Faction War in For Honor uitgebreid, want in het eerste seizoen bleken de Vikingen en Samoerai te sterk en domineerden zij het slagveld. Daarom worden er negen nieuwe gebieden aan de map toegevoegd om er voor te zorgen dat de Faction War wat uitgebalanceerd wordt. Dit tweede seizoen van For Honor duurt twaalf weken en daarna zal gekeken worden wie dit seizoen als winnaar uit de bus komt. In het eerste seizoen van For Honor waren de Vikings het sterkste in de Faction War.

  For Honor

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.