For Honor Season 5: Age of Wolves nu beschikbaar

  For Honor Season 5 is vanaf nu beschikbaar voor op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Naast de verschillende dingen die nieuw zijn in dit nieuwe seizoen, is ook het Apollyon's Legacy Event gestart. We zijn dus weer even zoet met de nieuwe content van For Honor!

  In dit vijfde seizoen van For Honor krijgen we nieuwe content voorgeschoteld in de vorm van nieuwe trainingen, maar de ontwikkelaar heeft zich in dit nieuwe seizoen vooral gefocust op het verbeteren van de speelervaring. Zo is de multiplayerervaring stabieler gemaakt en zullen er 19 februari dedicated servers beschikbaar zijn voor iedereen op de PC. Spelers op de Xbox One en PlayStation 4 zullen hier nog even op moeten wachten.

  For Honor Season 5 event

  Om de lancering van het nieuwe seizoen te vieren is er tot 8 maart ook een in-game event gaande, genaamd Apollyon's Legacy. Tijdens dit event kun je exclusieve beloningen verdienen door Test Your Metal te spelen, waar je met z'n vieren tegen een steeds sterker wordende tegenstander moet vechten.

  Het event brengt ook een aantal nieuwe items met zich mee. Denk hierbij aan nieuwe emotes, kleurstalen, wapens en een nieuwe outfit. Wanneer je besluit om For Honer te spelen tijdens het Apollyon event ontvang je ook nog eens een exclusief embleem van Apollyon's Crest.

  For Honor is sinds 14 februari 2017 verkrijgbaar voor op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  For Honor

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.