For Honor Season 3 release bekendgemaakt

  Ubisoft heeft de officiële For Honor Season 3 release bekendgemaakt. Vanaf 15 augustus gaat For Honor Season 3 Grudge & Glory van start. Het nieuwe seizoen komt beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Het nieuwe seizoen brengt vele extra’s met zich mee. Zo komen er nieuwe helden, maps, uitrusting, ranked play en een aantal gameplay updates. Dit nieuwe seizoen wordt de grootste update van For Honor tot nu toe. Spelers krijgen bij het downloaden van Season 3 meteen toegang tot de nieuwe maps en gameplay updates.

  Spelers die een Season Pass hebben, krijgen vanaf 15 augustus toegang tot twee nieuwe helden genaamd Highlander en Gladiator. Vanaf 22 augustus kunnen deze helden vrij worden gespeeld met in-game Staal. Daarnaast zal For Honor binnenkort dedicated servers krijgen. Volgens Ubisoft komt het volgende seizoen van For Honor in november.

  For Honor Season 3 release brengt nieuwe personages

  De twee nieuwe personages waar spelers mee kunnen strijden op het slagveld zijn de Highlander, een Viking Hybrid en Gladiator, een Rider Assassin. Highlanders zullen gebruik maken van twee verschillende vechtmodi met het grootste zwaard van de game. Gladiators zullen gebruik maken van een drietand als wapen en een schild om zich te verdedigen. Het personage heeft een optimale behendigheid en een groot uithoudingsvermogen.

  Naast de nieuwe personages komen er ook twee nieuwe maps genaamd Sentinel en Viking Village. Als extra’s worden ook nieuwe legendarische zeldzaamheidsklasse voor gear geïntroduceerd en wordt de maximale reputatie verhoogd naar 40.

  Met de releasedatum is ook de officiële trailer uitgebracht, deze is bovenaan de pagina te bekijken.

  For Honor

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.