For Honor DLC maps en modi gratis

  Ubisoft heeft bevestigd dat alle maps en gamemodi die beschikbaar komen als onderdeel van For Honor DLC gratis gedownload kunnen worden. Voor nieuwe heroes zullen spelers van de game nog wel moeten betalen.

  Volgens Damien Kieken, game director van For Honor, zal alle For Honor DLC die te maken heeft met matchmaking gratis te downloaden zijn voor alle spelers die het spel hebben aangeschaft. Omdat de ontwikkelaar de community van de game niet wil verdelen, zullen dus alle nieuwe gamemodi en maps gratis beschikbaar komen. Zo heeft elke speler altijd toegang tot elk online potje.

  "We willen de community niet verdelen, dus alles wat matchmade is, zoals nieuwe modi en nieuwe maps, zal gratis aan spelers verstrekt worden. We hebben ook andere gratis content. We zijn een groot team dat de game na lancering nog zal gaan ondersteunen." - Damien Kieken

  De uitspraak van Kieken heeft geen betrekking tot nieuwe heroes, die nog beschikbaar zouden kunnen komen als betaalde For Honor DLC. Het zou dus goed kunnen dat For Honor hetzelfde verdienmodel gaat hanteren als Rainbow Six Siege, dat ook door Ubisoft ontwikkeld en uitgegeven wordt.

  Gratis en betaalde For Honor DLC

  Als de For Honor DLC volgens hetzelfde verdienmodel als Rainbow Six Siege behandeld gaat worden, kunnen spelers van de game nieuwe heroes vrijspelen met de in-game currency "Steel'. Steel kan verkregen worden na het winnen van een potje, maar het lijkt er nu op dat de currency ook te koop zal zijn voor echt geld.

  "Op het gebied van verdienmodel is nu het plan om spelers de mogelijkheid te geven meer Steel te laten kopen. Het is gewoon een shortcut. Alles is vrij te spelen door het spel gewoon te spelen en alle shortcuts zijn gebonden aan progressie, dus je kunt niet meteen al een end-game voorwerp kopen." - Damien Kieken

  For Honor zal bij lancering over twaalf maps beschikken, maar dat zal getal zal dus nog gaan groeien. Wil je meer weten over de singleplayer of de multiplayer modi van For Honor? Lees dan onze specials over beide onderwerpen!

  For Honor

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.