For Honor Dedicated servers deze maand nog beschikbaar

  Het is bekend wanneer de For Honor dedicated servers uitkomen. Ubisoft meldt dat PC bezitters er al vanaf 19 februari gebruik van kunnen maken.

  De dedicated servers van For Honor zullen vooralsnog alleen beschikbaar worden voor de PC versie van de game. Console bezitters krijgen pas toegang als alles voor de PC in goede banen is geleid. Wanneer de dedicated servers naar de PlayStation 4 en Xbox One komen is dan ook nog niet bekend.

  Door de toevoeging van dedicated servers aan For Honor zal de multiplayer ervaring van de game stabieler worden en wordt ook de matchmaking beter. Er zullen namelijk geen sessie migraties, NAT-vereisten en re-synchronisaties plaatsvinden.

  For Honor dedicated servers al afgelopen zomer aangekondigd

  Dat de dedicated servers naar For Honor komen, komt niet uit de lucht vallen. Afgelopen zomer werd de functie namelijk al aangekondigd voor de game en in december werden de servers nog uitvoerig getest.

  15 februari start het vijfde seizoen van For Honor, dat The Age of the Wolves zal gaan heten. Die brengt onder meer updates mee voor verschillende helden in de game en introduceert ook twee nieuwe spelmodi.

  For Honor is sinds februari 2017 verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. In de review gaven we de game een 8.

  For Honor

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.