For Honor closed beta eind deze maand beschikbaar

  For Honor komt steeds dichterbij, maar voordat het grote publiek zich aan de game mag wagen zal er aan het einde van de maand een For Honor closed beta verschijnen.

  For Honor ontwikkelaar Ubisoft heeft aangekondigd dat vanaf 26 tot en met 29 januari een For Honor closed beta zal verschijnen. De closed beta zal niet exclusief voor een console zijn, deze beta zal op de aangegeven data voor elk console beschikbaar zijn.

  De For Honor closed beta zal beschikbaar zijn op Playstation 4, Xbox One en PC. Om je in te schrijven ga je naar de officiële website van de game.

  For Honor closed beta biedt een multiplayer feature

  De For Honor closed beta geeft je de kans om de "War of the Factions" feature uit te proberen, spelers kunnen dan kiezen voor hun favoriete factie om te spelen: Knights, Samurai en Vikings. Uiteindelijk zal iedereen beloningen en prijzen krijgen, maar Ubisoft gaat alle multiplayer activiteiten volgen en de uiteindelijke winnende factie krijgt extra prijzen.

  De For Honor releasedatum valt op 14 februari. Als je meer wilt weten van de game, bekijk dan de nieuwe bovenstaande closed beta trailer.

  Wil je meer weten over For Honor? Check dan onze For Honor singleplayer special en onze multiplayer special!

  For Honor

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.