For Honor campaign alleen al moet volledige ervaring bieden

  Ubisoft laat nogmaals weten dat de For Honor campaign veel aandacht krijgt. Zoveel aandacht, dat de uitgever ervan overtuigd is dat alleen de campaign al de volledige ervaring van de game zou moeten bieden.

  De recent gesloten alpha zou een hoop mensen de indruk kunnen geven dat For Honor alleen multiplayer gespeeld kan worden. Net als dat bij Rainbow Six: Siege gebeurde. Dat is echter niet waar.

  "De For Honor campaign is een volledig eigen verhaal, een filmisch avontuur waar je begint als de "Knights", gevolgd door de "Warden, de "Raider" en tot slot de Orochi," laat creative director Jason VandenBerghe weten.

  "We hebben de verhaallijn gemaakt zodat als iemand de game koopt, de volledige For Honor ervaring meemaakt zelfs als diegene nooit online zou spelen."

  De For Honor campaign laat je alle drie de facties spelen

  Een oorlogsheer genaamd "Apollyon" is een van de hoofdpersonen in de For Honor campaign. Zoals men misschien al weet van de E3 trailer, volgt de speler een fictief conflict tussen de drie facties.

  De drie For Honor facties bestaan uit de "Knights", de "Vikings" en de "Samurai". Elke factie heeft vier soorten krijgers. In totaal zijn hier maar 6 van onthuld. Tot nu toe is bekend dat de Knights beschikken over de "Sentinel" en de "Conqueror". De Vikings beschikken over de "Raiders" en de "Beserkers" en de Samurai beschikken over de "Orochi" en de "Kensei".

  De spelers ervaren de oorlogsverklarende momenten doormiddel van de campaign. Daarin bestorm je kastelen en vestingen die de uitkomst van de oorlog bepalen en duelleer je met sterke eindbazen.

  For Honor

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.