Football Manager Switch release is in aantocht

  Er komt een Football Manager Switch release! Het verslavende simulatiespel zal in de toekomst ook te spelen zijn op het platform van Nintendo, nadat voetbaltrainers in wording al konden genieten van de games op de PC.

  Het is nog niet bekend welke versie van de Football Manager games naar de Switch komt. Wanneer deze moet komen is momenteel ook niet bekend, maar Miles Jacobson, de studio directeur van ontwikkelaar Sports Interactive, heeft in een tweet vermeld dat fans van de game een oogje open moeten houden voor de Switch.

  Eerder al geruchten over een Football Manager Switch release

  De geruchten over een Football Manager release voor de Nintendo Switch begonnen al eerder. In maart meldde Nintendo Everything namelijk al dat Football Manager Touch 2018, de minder uitgebreide versie van Football Manager, een leeftijd beoordeling had gekregen in Zuid-Korea. Daarmee was het nog niet bevestigd dat de game naar de Switch zou komen, maar de tweet van directeur Jacobson lijkt dit wel te doen.

  In het voetbalspel Football Manager duik jij in een simulatie van de huidige voetbalwereld, waarin jij de club van je dromen kan leiden naar successen, of juist naar de ondergang. Lees hier onze review van Football Manager 2018!

  Football Manager 2018

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.