Flinke Ingress update op komst voor 2018

  Alhoewel de meeste mensen Niantic Labs kennen van het immens populaire Pokémon GO, doet ook Ingress het goed. Die game wordt ook nog gewoon ondersteund, want volgend jaar verschijnt er een grote Ingress update.

  Vanaf volgend jaar krijgt Ingress een compleet nieuw uiterlijk, een ander verhaal en komt er zelfs een animatieserie. De Ingress update laat de game qua mechanieken meer lijken op Pokémon GO. Beide apps lijken qua structuur al een beetje op elkaar, maar worden met de in 2018 uitkomende update nog meer naar elkaar toegebracht. En dat zonder dat je je voortgang kwijtraakt!

  In Ingress strijden twee teams tegen elkaar om zo veel mogelijk portalen te veroveren én te behouden. Dat klinkt op zichzelf staand niet heel bijzonder, zij het niet dat de echte wereld leidend is. Portalen zijn geplaatst op plekken in de echte wereld en dus kun je een portaal alleen veroveren als je op die plek bent.

  Precieze releasedatum van Ingress update niet bekend

  Het enige wat we over de update weten is dat die volgend jaar uitkomt. Wanneer volgend jaar is vooralsnog niet bekend. Op dit moment is Niantic bezig met zowel Pokémon GO te onderhouden als het maken van een Harry Potter game. Tijd lijkt dus schaars.

  Ingress kwam op 15 december 2013 uit voor de mobiele telefoon. De game is op vrijwel ieder denkbare platform, of het nou een Android telefoon of iPhone is, te spelen.

  Ingress

  Verkijgbaar vanaf 15 december 2013

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.