FlatOut 4 Total Insanity trailer toont totale gekte

  FlatOut is een tijdje weggeweest, maar komt terug met een knal. Dankzij de FlatOut 4 Total Insanity trailer die Bigben vandaag heeft vrijgegeven weten in ieder geval al dat de game een totale gekte gaat worden.

  Toen FlatOut 4 Total Insanity werd aangekondigd, heeft uitgever Bigben al aangekondigd dat het terug wilde gaan naar de roots van de game. In de nieuwe FlatOut 4 Total Insanity trailer kunnen duidelijk de geschiedenis van de game zien, want het is gewoon pure chaos. Daarbij hebben we nog meer details over alle verschillende gamemodi die er bij de lancering beschikbaar zullen komen.

  Bij de lancering van FlatOut 4 Total Insanity zul je toegang krijgen tot 27 aanpasbare auto's. Sommige hiervan zijn nieuw, andere zijn in de game gezet als eerbetoon aan de oudere games. Natuurlijk moet je wel ergens overheen kunnen rijden met al deze auto's.

  Daar heeft Kylotonn Racing Games, de ontwikkelaar, zeker aan gedacht. Er komen namelijk 20 verschillende tracks beschikbaar bij release. Deze tracks kunnen dan weer gebruikt worden in de diverse modi die het spel te bieden heeft, waaronder Derby Racing en Time Trails.

  FlatOut 4 Total Insanity trailer zit vol actie

  Alle 20 tracks zullen zich aanpassen aan de omstandigheden erom heen. Dit betekent dat als je door een huisje heen rijdt, dat het huisje daadwerkelijk kapot gaat. Bij hekjes en tankstations geldt dit precies hetzelfde. Je kunt voorbeelden ook al zien in de FlatOut 4 Total Insanity trailer.

  Daarnaast voegt Kylotonn Racing Games ook nog een Arena Modus toe, waarin je een Death Match kunt doen, maar ook Capture The Flag en Survivor. Er is dus genoeg voor je om te doen. Mocht dit nou nog niet genoeg zijn, dan heeft Kylotonn ook nog eens de Assault Mode voor je. Hierin gebruik je wapens om je tegenstanders te vertragen of zelfs te vernietigen.

  Al het eerder genoemde en nog een Online Modus zullen beschikbaar komen wanneer FlatOut 4 Total Insanity uitkomt in maart. Er is nog geen specifieke releasedatum, maar deze zal snel volgen. Houd dus vooral XGN in de gaten voor meer informatie.

  FlatOut 4: Total Insanity

  Verkijgbaar vanaf 17 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.