Five Nights at Freddy's film komt eraan

  Warner Bros. heeft de rechten opgekocht voor het maken van een Five Nights at Freddy's film. De makers betreden hiermee een nog nieuw terrein binnen het horrorgenre.

  Five Nights at Freddy’s, de point-and-click survival horror serie van ontwikkelaar Scott Cawton, wordt verfilmd nu Warner Bros. de rechten heeft opgekocht. De verfilming wordt geproduceerd door Roy Lee van Vertigo Entertainment in samenwerking met Seth Grahame-Smith en David Katzenberg van KatzSmith Productions.

  Griezelen met Five Nights at Freddy's film

  Het project heeft momenteel geen schrijvers. Maar wel bekend is dat Jon Berg en Nik Mavinkurve het project overzien voor Warner Bros. en dat Adam Stone en Jay Ireland de executive producers zijn. De Five Nights at Freddy's film belooft iets nieuws te doen binnen het horrorgenre.

  Seth Grahame-Smith zegt:

  Het verhaal leent zich erg goed om verfilmd te worden en we betreden hiermee een nog onbekend terrein binnen het horrorgenre. We kijken enorm uit naar de samenwerking met (ontwikkelaar) Scott Cawton om een krankzinnig horrorverhaal te maken waar mensen van gaan houden.

  Five Nights at Freddy’s speelt zich af in een fastfoodrestaurant genaamd Freddy Fazbear’s Pizza, waar animatierobots overdag de gasten vermaken en in de avond veranderen in gestoorde moordenaars. Het eerste deel van Five Nights at Freddy’s kwam uit in augustus 2014 en het derde deel is de afgelopen maand nog voor de PC uitgekomen.

  Denk je dat een Five Nights at Freddy's film jou flink de stuiten op het lijf kan jagen, check dan onze top 5 beste horrorfilms op Netflix in 2015.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.