Firstlook Festival line-up voegt Microsoft, Nintendo en meer toe

  De Firstlook Festival line-up wordt vandaag uitgebreid met vier nieuwe partijen. Bandai Namco, Microsoft, Nintendo en Wargaming zullen hun opwachting maken op het evenement.

  Firstlook Festival wordt het grootste Nederlandse game-evenement van het jaar. De afgelopen tijd hebben al veel uitgevers laten weten hun games te tonen tijdens het event. Vandaag wordt de Firstlook Festival line-up weer uitgebreid.

  Microsoft en Bandai Namco terug in Firstlook Festival line-up

  Microsoft en Bandai Namco Games waren vorig jaar afwezig op Firstlook 2014, maar slaan dit jaar niet over. Beide partijen zullen hun nieuwste games meenemen naar de Jaarbeurs in Utrecht.

  Daarnaast voegen ook Nintendo en Wargaming zich bij de line-up. Met welke games precies, dat blijft nog even onbekend. Daar horen we in de komende weken meer over.

  Deze vier uitgevers voegen zich bij onder andere Sony PlayStation, Ubisoft, Bethesda en 2K Games. Hun aanwezigheid werd eerder al bekendgemaakt.

  Firstlook Festival vind 10 en 11 oktober plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens het event kun je de nieuwste games zien en spelen. Kaarten zijn te koop via de website.

  Firstlook Festival line-up logo

  eSports op Firstlook

  Maar er is meer op Firstlook. Zo nemen eSports een prominente rol in tijdens het event. Dit begint al op vrijdag 9 oktober in de avond. Onder andere Street Fighter IV, Heroes of the Storm, Awesomenauts, Super Smash Bros Wii U, Rocket League en StarCraft II worden dan gespeeld.

  Op zaterdagavond staan de toernooien van Mortal Kombat X, Counter-Strike GO, TrackMania, Tekken en FIFA 16 in de aandacht. In totaal is er meer dan 20.000 euro aan prijzengeld te winnen voor de teams.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.