Firstlook 2015 line-up update - 2K en indie games

  Ontwikkelaar 2K Games zal dit jaar aanwezig zijn op Firstlook Festival in Utrecht. Dat heeft de organisatie van het evenement bekendgemaakt. Met 2K in de Jaarbeurs wordt de Firstlook 2015 line-up, die ook bestaat uit diverse indie games, behoorlijk uitgebreid.

  2K is naast ontwikkelaar ook bekend als uitgever van een aantal grote spellen, zoals XCOM: Enemy Unknown en Evolve. Ook is het bedrijf medeverantwoordelijk voor Battleborn, dat tijdens de E3 veel indruk maakte (zoals je in onze hands-on kunt lezen).

  Bijdrage 2K aan Firstlook 2015 line-up nog niet aangekondigd

  Of Battleborn ook in de Jaarbeurs speelbaar is, is voorlopig onduidelijk: de games die 2K aan de Firstlook 2015 line-up toevoegt, zijn nog niet bekendgemaakt. Wel weten we dat de ontwikkelaar zich bij andere grote spelbedrijven voegt, zoals Sony, Ubisoft en Bethesda.

  De Firstlook 2015 line-up bestaat niet alleen uit grote titels, ook zijn er een aantal kleine, onafhankelijke ontwikkelaars die hun games in de Indie Gallery op de beursvloer tonen. Dit zijn onder meer Excamedia, KeokeN Interactive, Reptile Games en Duckbridge.

  Naast het uittesten van indie games kunnen bezoekers van de Indie Gallery ook met de ontwikkelaars praten.

  Black Label eSports Masters-toernooi

  Verder kondigde de organisatie van Firstlook 2015 de eerste games aan die gespeeld worden tijdens het Black Lable eSports Masters-toernooi, waarin professionele gamers het tegen elkaar opnemen. Voor dit toernooi worden aparte kaarten verkocht.

  Onder de games die tijdens het toernooi (dat op meerdere avonden plaatsvind) worden gespeeld, bevinden zich onder meer:

  Vrijdagavond 9 oktober:

  Zaterdagavond 10 oktober:

  Firstlook Festival wordt van 9 tot en met 11 oktober gehouden. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site van het evenement.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.