First-person mode Evil Within 2 voor PC ontdekt

  Benieuwd hoe het is om in first-person mode Evil Within 2 te spelen? Dat kan namelijk op de PC, zo blijkt nu op Reddit. Om de game op deze manier te spelen, moet je heel eenvoudig een console command invoeren. Klik op bovenstaande video om een indruk te krijgen.

  Een speler met de Redditnaam SkacikPL plaatste een screenshot van de game in first-person mode. Hij schreef daarbij: "Op de PC kan je de hele Evil Within 2 in first-person perspectief ervaren door slechts één console command te gebruiken."

  First-person mode Evil Within 2

  De horrorgame heeft enkele secties in first-person mode, maar het is dus ook mogelijk om het hele verhaal door de ogen van Sebastian Castellanos mee te maken. Dit is afgezien van sommige cutscenes en animaties waarin het perspectief automatisch naar third-person verandert.

  Hoe kan je de game op deze manier spelen? Door in de Steam bibliotheek naar properties te gaan, set launch options aan te klikken en in te typen: '+com_allowconsole 1'. De console command is vervolgens ‘pl_FPS 1’. En voilá, opeens heeft Evil Within 2 een stuk meer gemeen met die andere Japanse horrorgame Resident Evil 7.

  Niet dat Evil Within 2 sowieso al niet eng genoeg was! Wij gaven hem in onze review namelijk een 8,5 en prezen de verbeterde audiovisuele ervaring en de sfeer van de gestoorde wereld.

  The Evil Within 2

  Verkijgbaar vanaf 13 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.