Firewatch ontwikkelaar Campo Santo overgenomen door Valve

  Ontwikkelaar en uitgever Valve koopt Firewatch ontwikkelaar Campo Santo. Het twaalfkoppige team van Campo Santo werkt onder Valve verder aan haar nieuwe titel: In The Valley of Gods.

  Campo Santo heeft het nieuws middels een blogpost naar buiten gebracht. De ontwikkelaar van Firewatch heeft vertrouwen in de krachten van Valve en vooral het feit dat beide gamemakers op één lijn zitten qua games. Hetzelfde team dat Firewatch maakte, werkt dan ook hard verder aan In The Valley of Gods, waarvan je de aankondigingstrailer bovenaan het artikel kunt bekijken.

  Firewatch ontwikkelaar werkt druk aan nieuwe game

  Campo Santo is dus druk bezig met haar nieuwste titel, die zich afspeelt in de jaren 20 van de vorige eeuw in Egypte. Net zoals Firewatch is de game een first-person titel, waarbij jij speelt als een avonturier en filmmaker die samen met zijn kameraad naar het midden van de woestijn reist op zoek naar iets onvoorstelbaars. En dat onvoorstelbare moet dan voor een magnifieke film zorgen.

  In The Valley of Gods moet in 2019 uitkomen voor de PC, maar Campo Santo sluit de andere consoles niet uit. Firewatch, de eerste game van Campo Santo, kwam

  In The Valley of Gods

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.