Fire Emblem Warriors releasedatum voor Switch aangekondigd

  Nintendo heeft de Fire Emblem Warriors releasedatum voor de Switch aangekondigd. Fire Emblem Warriors komt op 20 oktober naar de Switch.

  Fire Emblem Warriors is een cross-over spel van twee franchises. Dit zijn Nintendo’s Fire Emblem en Koei Tecmo’s Dynasty Warriors. Naast een Nintendo Switch versie, zal Fire Emblem Warriors ook een 3DS, 3DS XL en een 2DS XL versie krijgen.

  In Fire Emblem Warriors kunnen spelers met personages uit Fire Emblem het opnemen tegen vijanden door acties in de stijl van Dynasty Warriors uit te voeren. Er zijn verschillende personages vrij te spelen die beschikken over unieke aanvallen en wapens.

  Fire Emblem Warriors release ook voor Nintendo DS

  Naast de releasedatum heeft Nintendo ook een Special Edition versie aangekondigd die komen met drie CD’s, een poster en 25 art kaarten met personages. Er is nog geen prijs bekend voor deze Special Edition versie van de game. Ook is het nog onbekend of de Nintendo 3DS releasedatum hetzelfde is als de Switch releasedatum.

  Wij hebben Fire Emblem Warriors voor de Switch mogen spelen tijdens de E3 2017. Lees nu over de Fire Emblem Warriors gameplay. Bekijk de video met gameplaybeelden van de Switch versie bovenaan de pagina.

  Fire Emblem Warriors

  Verkijgbaar vanaf 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.