Fire Emblem Warriors DLC details onthuld

  Nintendo heeft details over de Fire Emblem Warriors DLC onthuld. Er komen drie DLC pakketten en een Season Pass voor alle pakketten.

  Fire Emblem Warriors is nog niet uit, maar Nintendo heeft de details van de DLC die voor de game uit zal komen. De DLC pakketten zullen dit jaar en volgend jaar beschikbaar komen en zullen onder andere nieuwe personages en voorwerpen bevatten.

  Fire Emblem Warriors DLC pakketten:

  Deze pakketten zullen voor de game uitkomen.

  • Fire Emblem Fates Pack (december 2017)
  • Fire Emblem Shadow Dragon Pack (februari 2018)
  • Fire Emblem Awakening Pack (maart 2018)

  De prijs van elk pakket zal 8,99 euro worden. Ook zal er een Season Pass beschikbaar komen voor 19,99 euro. Als je deze koopt krijg je alle drie de DLC pakketten en krijg je een bruidsjurk voor het personage Lucina. De Season Pass zal op 20 oktober uitkomen.

  De DLC zal voor Nintendo Switch en New Nintendo 3DS beschikbaar komen.

  De redactie heeft Fire Emblem Warriors kunnen spelen op de E3 en we hebben uitgebreid geschreven over de gameplay van deze aankomende Nintendo titel.

  Fire Emblem Warriors is een mix tussen de Fire Emblem Series van Intelligent Systems en de Warriors serie van Koei Tecmo. Fire Emblem Warriors komt op 20 oktober uit voor Switch en 3DS. Er zal ook een Special Edition van de game komen met drie CD's, een poster en 25 art kaarten met personages.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.