Fire Emblem Three Houses release tijdens Nintendo E3 Direct onthuld

  De Fire Emblem Three Houses release is onthuld. Tijdens de Nintendo E3 2018 Direct kwam de nieuwe Fire Emblem voorbij. De trailer sloot af met de release periode van de game.

  Nintendo heeft tijdens haar persconferentie de eerste beelden (zie bovenstaand) van de nieuwe Fire Emblem game voor de Nintendo Switch getoond. De game heet Fire Emblem Three Houses. Er werd direct een flinke dosis gameplay getoond. De game komt in het voorjaar van 2019 uit op de Nintendo Switch.

  De trailer van de nieuwe Fire Emblem zit vol met nieuwe locaties, kastelen en landschappen. Personages als Edelgard en Byleth zien we in de trailer met elkaar spreken over de training van Edelgard. Het ziet er naar uit dat grootschalige oorlogsvoering een belangrijk onderdeel van het verhaal en de gameplay uitmaakt.

  De trailer werd afgerond met ridders op paarden en een aantal zwaardgevechten. Vijanden waartegen we het zeker moeten gaan opnemen zijn Hilda en Mercedes. Ook zijn Edelgard en Byleth niet bevriend met de soldaten van het koninkrijk van Hilda en Mercedes.

  Fire Emblem Three Houses release één van vele aankondigingen

  Fire Emblem Three Houses is de eerste Fire Emblem game die op consoles uitkomt sinds Fire Emblem: Rediant Dawn. Die game kwam in maart 2008 uit op de Nintendo Wii. Sindsdien zijn er verschillende Fire Emblem games uitgekomen op Nintendo 3DS en op de smartphone.

  Alle E3 persconferenties zijn nu geweest, vandaag sloot Nintendo namelijk de persconferenties af. Op onze speciale E3-pagina kun je al het nieuws van E3 2018 bijhouden en natuurlijk ook onze hands-ons van de diverse games die wij daar spelen, dus houd XGN.nl in de gaten om niets van de gamingbeurs in Los Angeles te missen!

  Fire Emblem Three Houses

  Verkijgbaar vanaf 26 july 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.