Fire Emblem mobile free to play - Animal Crossing mobile ook?

  Na eerdere berichten dat Nintendo twee van haar titels naar het mobiele platform ging brengen, lijkt het er nu op dat het bedrijf zowel Animal Crossing mobile, als Fire Emblem mobile free to play gaat maken. Dit meldt een bron aan Wall Street Journal.

  De bron, die volgens Wallstreet Journal anoniem wil blijven, is werkzaam bij DeNA. Dit bedrijf maakte eerder al, de in Japan razendpopulaire app, Nintendo Miitomo. De nieuwe mobiele games zouden, net als Miitomo, free to play worden en daardoor dus ook gratis te gebruiken zijn op je mobiele telefoon.

  De bron zou niemand minder dan Isao Moriyasu zijn. Hij is de Executive Chief bij DeNA. Volgens Moriyasu worden beide apps gratis te downloaden, maar dien je voor sommige producten wel in-game purchases te doen. Wat deze producten precies zijn, laat Moriyasu niet los.

  Het bericht over Fire Emblem mobile free to play, evenals Animal Crossing mobile free to play, moet nog wel met een korrel zout genomen worden. Hoewel Wall Street Journal wel een betrouwbaar medium is, maken ook zij wel eens fout. Het zou dus kunnen dat het nieuws over Fire Emblem mobile free to play niet waar blijkt te zijn. Anderzijds heeft Nintendo, en haar Pokémon Company, nog geen betaalde apps in de Appstore of Google Playstore staan, dus het gerucht zou in die zin ook goed waar kunnen zijn.

  Fire Emblem mobile free to play en vier andere games zullen volgen

  Naast Nintendo Miitomo, de sociale app met de koddige Mii's van Nintendo, heeft het bedrijf al drie andere games aangekondigd.

  Pokémon GO! dat als eerste werd aangekondigd, wordt uitgebracht door de Pokémon Company, een bedrijf dat in handen is van Nintendo. Verder komen er ook nog twee games van Nintendo zelf, namelijk Animal Crossing mobile en Fire Emblem mobile.

  Nintendo zet dit jaar en volgend jaar vol in op het creëren van mobiele producten. Naast de games die al zijn aangekondigd, zullen er in ieder geval nog vier andere mobiele producten worden uitgebracht. Welke dit zijn en of dit bestaande titels uit de stal van Nintendo zijn, is op dit moment nog niet duidelijk. Nintendo fans met een goede smartphone kunnen zichzelf in de handen wrijven vanwege alles wat eraan zit te komen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.