Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia DLC en season pass onthuld

  De nieuwste telg in de Fire Emblem serie komt over enkele weken uit voor de 3DS. Nintendo heeft nu haar plannen omtrent Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia DLC en season pass onthuld.

  De DLC zal vanaf de release beginnen met uitkomen. In totaal zijn er vijf pakketten die aan de game toegevoegd worden met daarin 22 stukken content. De season pass die is aangekondigd voor Shadows of Valentia kost 45 dollar (ongeveer 42 euro) en bevat alle DLC die er uit zal komen voor de game. De eerste DLC zal 19 mei tijdens de release al uitkomen en de perfecte aanvulling zijn voor beginnende spelers.

  Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia DLC

  • DLC Pack #1 – Fledgling Warriors Pack (19 mei, ongeveer €7, drie stukken content): Bevat een nieuwe dungeon (The Astral Temple) en twee nieuwe maps.
  • DLC Pack #2 – Undaunted Heroes Pack (25 mei, ongeveer €9, drie stukken content): Bevat een nieuwe dungeon (The Inner Sanctum) en twee nieuwe maps voor ervaren spelers.
  • DLC Pack #3 – Lost Altars Pack (25 mei, ongeveer €14, 10 stukken content): Bevat tien nieuwe dungeons met de kracht om karakters naar een nieuwe class te upgraden die niet op een andere manier te krijgen is.
  • DLC Pack #4 – Rise of the Deliverance Pack (1 juni, ongeveer €12, vier stukken content): Bevat een proloog waarin je de geschiedenis van Valentia kunt leren. Het voegt ook een extra stuk verhaal toe waarin de opkomst van de Deliverance in Zofia wordt uitgebreid. Dit pakket komt verder met nieuwe maps en de mogelijkheid om als een nieuw karakter te spleen.
  • DLC Pack #5 (ongeveer €5, twee stukken content): Informatie over dit pakket wordt later pas vrijgegeven.

  Naast de betaalde extra content hierboven zul je ook gratis DLC kunnen verwachten voor de game. Vanaf 19 mei kun je de eerste gratis content al binnenhalen. De god Mila heeft in de game een speciaal cadeau achtergelaten die je kunt vinden door de game te spelen.

  Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia verschijnt exclusief voor de 3DS. Een gelimiteerde editie van de game is ook verkrijgbaar.

  Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.