Fire Emblem Echoes Shadow of Valentia Limited Edition onthuld

  Er is een Shadow of Valentia Limited Edition aangekondigd voor de nieuwe Fire Emblem game. je kunt dit hele pakket binnenhalen wanneer de game in mei uitkomt.

  De Fire Emblem Echoes Shadow of Valentia Limited Edition zal voor de 3DS uitkomen op 19 mei samen met de normale versie van de game. De Shadow of Valentia Limited Edition wordt aangeboden voor ongeveer 60 euro. Het pakket dat je krijgt, bestaat uit de volgende dingen:

  • De game Fire Emblem Echoes Shadow of Valentia
  • Een hardcover artbook
  • Een CD met de muziek
  • Pin setje van Alm, Celica en Marth
  • Een omkeerbaar hoesje dat lijkt op de originele Famicon game

  Shadow of Valentia Limited Edition en nieuwe Amiibo

  De launch van de nieuwe Fire Emblem gaat gepaard met de launch van twee nieuwe Amiibo. Alm en Celica, uit de Fire Emblem franchise, zijn samen te koop in een pakket van 25 euro. In de game kun je deze Amiibo gebruiken om exclusieve dungeons vrij te spelen waar je kunt trainen en items verzamelen.

  Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia vertelt het verhaal van Fire Emblem Gaiden dat in 1992 uitkwam in Japan. De game is volledig geremastered en heeft nu moderne graphics en tussenfilmpjes. Voor het eerst in de serie is het ook mogelijk om los rond te lopen in 3D omgevingen.

  Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.