Final Fantasy XV PC versie nu te pre-loaden

  Vanaf 6 maart kunnen PC spelers aan de slag met Final Fantasy XV. Om meteen die dag aan de slag te gaan en niet te hoeven wachten op de download is de Final Fantasy XV PC versie nu al te pre-loaden.

  Vorige maand werd de releasedatum van het spel aangekondigd, daarnaast werden ook de specificaties van de game bekendgemaakt. Niet lang daarna werd bekendgemaakt door Square Enix dat er een demo kwam voor het spel, deze was vanaf 26 februari te downloaden. Het is aangeraden om het spel te pre-loaden aangezien de grootte van de game tussen 100 GB en 155 GB ligt.

  Final Fantasy XV PC release over paar dagen

  Recent werd bekendgemaakt dat er speciale content naar Final Fantasy XV komt. Dit is content in het thema van de Sims 4. Iedereen die het spel voor 1 mei aanschaft krijgt de speciale content. Spelers krijgen dan een lamapak met Plumbob die gebruikt kan worden door Noctis in de campagne modus en avatars van spelers in de multiplayer uitbreiding.

  Mocht je nog twijfelen of je Final Fantasy XV aan wil schaffen voor de PC, dan is er de mogelijkheid om de gratis demo te spelen. Deze demo is beschikbaar op Steam, Origin en in de Microsoft Store. Final Fantasy XV is nu uit voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  Final Fantasy XV

  Verkijgbaar vanaf 29 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.