Final Fantasy XV Episode Ardyn releasedatum bekendgemaakt

  Square Enix heeft de Final Fantasy XV Episode Ardyn releasedatum officieel bekendgemaakt. De uitbreiding komt op 26 maart uit voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Episode Ardyn is de laatste DLC die voor Final Fantasy XV wordt gemaakt.

  Het verhaal in Final Fantasy XV Episode Ardyn speelt zich 35 jaar voor de gebeurtenissen uit Final Fantasy XV af. In de DLC speel je als Ardyn Lucis Caelum. Je komt te weten hoe hij is bevrijd uit zijn levenslange gevangenschap en hoe zijn weg naar wraak op de Luciaanse koninklijke familie tot uiting komt. De bovenstaande video is een proloog op deze gebeurtenissen.

  In de DLC gebruik je de demonische krachten van Ardyn om de vijanden een kopje kleiner te maken. Tijdens de uitbreiding komen er verschillende bekende gezichten uit Final Fantasy XV terug. Aangezien het in het verleden is, zijn ze wat jonger. Daarnaast zijn er ook nieuwe personages zoals de wetenschapper Verstael Besithia en de vrouwelijke priester Aera Mirus Fleuret.

  Final Fantasy XV Episode Ardyn releasedatum niet enige nieuws van Square Enix

  In eerste instantie zou er na Final Fantasy XV Episode Ardyn nog een vierdelige DLC naar de game komen. Deze The Dawn of the Future DLC komt nu in boekvorm. Het boek komt in april uit in Japan. Het is nog onduidelijk hoeveel pagina's het boek gaat tellen en hoeveel het kost. Square Enix is van plan om het The Dawn of the Future boek ook in de rest van de wereld uit te brengen.

  Het plan voor de andere Final Fantasy XV DLC kwam abrupt tot zijn einde toen Hajime Tabata, de regisseur van Final Fantasy XV, Square Enix verliet om zijn eigen studio op te richten. Hierdoor zijn de uitbreidingen die zich focussen op Aranea, Lunafreya en Noctis geannuleerd. Final Fantasy XV is speelbaar op de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Vorig jaar kwamen er ook Sims 4 kostuums naar de game.

  Final Fantasy XV

  Verkijgbaar vanaf 29 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.