Final Fantasy XIV The Legend Returns vanaf vandaag beschikbaar

  Fans hebben er even op moeten wachten, maar vanaf vandaag is de nieuwe patch 4.1 met flink wat extra content uitgekomen. In Final Fantasy XIV The Legend Returns mogen spelers een nieuw hoofdstuk aansnijden in Ivalice. Vorige week kwam Square Enix met een voorbereidende update voor patch 4.1.

  De grote update van Square Enix moet spelers toegang geven tot nieuwe gebieden en natuurlijk een flinke portie nieuwe loot. Want zoals je mag verwachten van de nieuwe 24-man raids in Final Fantasy XIV, moet er wel een beloning te halen zijn.

  Final Fantasy XIV The Legend Returns maakt weg vrij voor updates

  Gamers mogen ook aan de slag met een uitbreiding op de hoofdverhaallijn. Na de tirannie moeten bepaalde personages namelijk keuzes maken over hoe de toekomst er voor hen en anderen uit komt te zien.

  Daarnaast mag je ook in de schoenen stappen van Nashu en met haar de zoektocht naar haar meester voltooien. Want in de Final Fantasy XIV uitbreiding is natuurlijk ook ruimte gemaakt om nieuwe sidequests aan spelers voor te leggen.

  Voortbordurend op patch 4.1 komen er in de toekomst toevoegingen op deze update. Zo zijn patch 4.11 en 4.15 al gepland voor de komende weken. Die zullen onder andere een nog hogere moeilijkheidsgraad bieden voor de Unending Coil of Bahamut die in The Legend Returns zijn intrede maakt.

  Final Fantasy XIV Online: Stormblood

  Verkijgbaar vanaf 20 june 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.