Final Fantasy XIV Stormblood uitbreiding brengt samoerai

  Final Fantasy XIV Stormblood is de nieuwste uitbreiding voor de MMORPG. Deze uitbreiding voegt onder andere de mogelijkheid toe om een samoerai te zijn.

  Samoerai worden in de Final Fantasy XIV Stormblood uitbreiding toegevoegd als nieuwe class. De samoerai starten op level 50 en er zijn geen vereisten om deze class toe te treden.

  In gevechten gebruikt de class een katana zwaard en je kunt dezelfde gear gebruiken als monniken. Dit heeft Naoki Yoshida, producent en director van FFXIV, aangekondigd tijdens het Final Fantasy XIV FanFest in Frankfurt.

  De Stormblood uitbreiding voegt ook de Doma regio toe aan het spel. Hierbij kun je Kugane vinden, een havenstad. Verder worden Yanxia, waar je veel confrontaties kunt verwachten, en de Azim Steppe, met veel vlakke stukken grond, toegevoegd.

  Final Fantasy XIV Stormblood laatste update voor PS3

  Final Fantasy XIV Stormblood zal de laatste update zijn die voor de PlayStation 3 versie van de game wordt gemaakt. De ondersteuning voor die versie wordt dan stopgezet om de mankracht verder te laten werken aan de versie voor de PlayStation 4. De PS4-versie zal met de release van Stormblood een groter inventaris krijgen en het maximum level gaat omhoog naar 70.

  De Stormblood uitbreiding zal aan het begin van de zomer beschikbaar zijn voor de PS3, PS4 en PC.

  Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

  Verkijgbaar vanaf 14 april 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.