Final Fantasy VII Remake releasedatum aangekondigd

  De Final Fantasy VII remake aankondiging zorgde voor een hele hype rondom de game. De datum van de release is alleen lang een mysterie gebleven. Tot nu dan want de Final Fantasy VII Remake releasedatum is aangekondigd. Op 3 maart 2020 is het dan eindelijk zover.

  Final Fantasy VII Remake komt dan in de schappen te liggen voor de PlayStation 4. Tijdens het Final Fantasy concert kwam ineens Tetuya Nomura, de director van de Final Fantasy VII Remake, het podium op. Dit keer niet in slippers en een korte broek zoals bij het Kingdom Hearts wereldnieuws gisteren maar in wat nettere kleding. Hij had wederom een hele toffe boodschap voor fans.

  Allereerst kwam er een nieuwe trailer van de game uit (die hierboven te zien is), met nog nooit vertoonde beelden. Alsof de nieuwe trailer nog niet genoeg reuring in de zaal veroorzaakte, stond er aan het einde ook nog eens groot 03-03-2020 te lezen: de releasedatum van de game. Als kers op de taart kwam ook nog eens een geweldig stukje concept art voorbij met niemand minder dan Sepiroth erop.

  Final Fantasy VII komt komende jaar naar PlayStation 4 en Xbox One. Xbox One en PlayStation 4 bezitters kunnen vanaf dan opnieuw het avontuur beleven in de magische machinale wereld van de game.

  Final Fantasy VII Remake

  Verkijgbaar vanaf 10 april 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.