Final Fantasy 7 screenshots tonen eerste baasgevecht

  Deze Final Fantasy 7 screenshots tonen het eerste baasgevecht in een modern jasje. De regisseur van de de remake heeft twee nieuwe screenshots naar buiten gebracht.

  De twee screenshots zijn verspreid op het Magic Monaco 2017 event. Op het eerste screenshot, dat je hierboven kunt zien, zie je de gigantische tank die de eerste sector uit de game bewaakt. Je ziet Cloud en Barret die helemaal los gaan op de vijand om weer een stap verder te komen. Hieronder kun je zien hoe dat gevecht er in de originele game uitzag.

  eerste baasgevecht

  De andere van de twee Final Fantasy 7 screenshots laat Cloud zien, die weggedoken zit achter en krat terwijl een vijand hem probeert neer te schieten. Op beide screenshots kun je goed zien hoe de interface tijdens gevechten er nu uitziet. Of dat zo blijft tijdens de ontwikkeling is nog maar afwachten.

  eerste baasgevecht 2

  Final Fantasy 7 screenshots eerste nieuws in lange tijd

  Het is al geruime tijd stil rond de Final Fantasy 7 remake. Volgens Tetsuya Nomura, game director, is de remake van de klassieker nog redelijk aan het begin van de ontwikkelingsfase. Het zal dan ook nog wel even duren voordat de game speelbaar is. Hetzelfde geldt voor Kingdom Hearts 3, waarvan ook een nieuw screenshot is verschenen.

  Final Fantasy VII Remake

  Verkijgbaar vanaf 10 april 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.