Final Fantasy 7 remake wordt uitgebracht in meerdelige serie

  De Final Fantasy franchise blijft niet stilstaan. De ene na de andere aankonding komt aan de lopende band voorbij. Naast FF 15 is er meer bekend over de Final Fantasy 7 remake, en de game blijkt uit te breiden in content.

  De Final Fantasy 7 remake werd vorig jaar al aangekondigd, maar nu is er meer bekendgemaakt over de omvang en de inhoud van het spel. Volgens game director Tetsuya Nomura zal de game een structuur krijgen van meerdere episodes. Hiermee wordt eenzelfde opzet als Final Fantasy 13 aangehouden, waarbij het verhaal steeds vanuit een ander oogpunt behandeld wordt.

  Final Fantasy 7 wordt uitgebreid

  Square Enix heeft hierbij aan toegevoegd dat elk deel qua content grootte een volwaardige game op zich zal worden. Producer Yoshinori Kitase heeft toegezegd dat Final Fantasy 7 zich uitermate goed leent voor deze aanpak, omdat er al een uitgebreid universum om de serie heen bestond. Hierbij wordt zelfs nog meer bekendgemaakt over de omvang van de verschillende die delen worden genoemd. De content van een afzonderlijke episode zal namelijk even groot zijn als een gehele Final Fantasy 13 game.

  Er is nog geen officiële releasedatum voor de Final Fantasy 7 remake bekend.

  Final Fantasy VII Remake

  Verkijgbaar vanaf 10 april 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.