Final Fantasy 7 Remake vacature om origineel te overklassen

  Square Enix heeft een nieuwe Final Fantasy 7 Remake vacature geplaatst. De uitgever heeft grote plannen voor de remake. De remake voor de PlayStation 4 moet beter worden dan het origineel.

  Een nieuwe vacature (via Gematsu) heeft onthuld dat de Final Fantasy 7 Remake beter moet worden dan het origineel. De ambitie is om een nieuwe game te creëren die verder gaat dan een simpele remake of remaster. Dit is niet de eerste keer dat er een vacature voor de ontwikkeling van het spel is verschenen.

  De vacature die online verschenen is toont aan dat Square Enix op zoek is naar zowel een Level- als Battle Planner. De Level Planner vacature spreekt redelijk voor zich, want er wordt gezocht naar iemand die de verschillende levels kan ontwerpen. Voor de Battle Planner wordt gezocht naar een creatieve geest die vijanden en bosses kan verzinnen en het gevechtssysteem kan ontwerpen en uitwerken.

  Vorige maand verscheen ook al een vacature voor Final Fantasy 7 Remake online. Die vacature liet weten dat er mensen gezocht werden die konden helpen om de kwaliteit te verbeteren. Er werd specifiek gezocht naar mensen die een sleutelrol konden vervullen tijdens de ontwikkeling van het spel.

  Final Fantasy 7 Remake vacature wegens kwaliteit

  Wederom wordt er duidelijk gemaakt dat de game intern ontwikkeld wordt. Vorig jaar werd de Final Fantasy 7 Remake ontwikkeling verschoven naar Square Enix. De game werd in eerste instantie mede-ontwikkeld door CyberConnect2.

  Dit komt wederom doordat Square Enix de focus legt op de kwaliteit van de game. Square Enix is van plan om in de toekomst een betere planning op te stellen zodat games op tijd af zijn. Om dit te doen wil Square Enix daarom meer games intern ontwikkelen.

  Vorig jaar werd ook bekend gemaakt dat Cloud in Final Fantasy 7 Remake wordt ingesproken door Steve Burton. De stemacteur maakte het nieuws zelf bekend via Twitter. Hij liet destijds weten dat hij op het punt stond om wat voice-over werk te doen voor het karakter.

  Final Fantasy VII Remake

  Verkijgbaar vanaf 10 april 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.