Final Fantasy 7 Remake release te vroeg aangekondigd

  De Final Fantasy 7 Remake release zorgde voor een hoop gekte tijdens E3 2015 toen deze werd aangekondigd. Sindsdien is het aardig stil geweest rondom de game. De regisseur van de game, Tetsuya Nomura heeft zich nu over de aankondiging uitgelaten.

  In een interview met de Italiaanse website Multiplayer (via Kingdom Hearts Insider) liet Nomura weten dat hij zich ervan bewust is dat Final Fantasy VII Remake te vroeg is aangekondigd. Hier was volgens hem wel een goede reden voor. Dit was namelijk om mogelijke lekken te voorkomen, want Square Enix wilde deze kosten wat kost voorkomen.

  "I am well aware of the fact that we announced it too early, but even in the industry, word was beginning to spread that we were working on the game, so we just decided not to keep it more secret and officially reveal it."

  Lange tijd werd al vermoed dat de game te vroeg onthuld werd, want de game is dit jaar pas volledig in productie gegaan. De game was hiervoor nog in de concept fase en er waren dan ook nog vele vacatures waardoor je aan de game kon werken. Daarvoor had de ontwikkeling van het spel al een aantal problemen ondervonden, want de game zou in eerste instantie samen met een andere ontwikkelaar gemaakt worden.

  Final Fantasy 7 Remake release niet tijdens E3 2018

  De Final Fantasy 7 Remake release bleef dit jaar dan ook uit tijdens de jaarlijkse E3 conferentie. De game was in zijn geheel niet aanwezig. Nomura bracht wel een andere game mee naar Los Angeles, namelijk Kingdom Hearts III.

  De game kreeg tijdens E3 een releasedatum en verschillende werelden werden bekendgemaakt. Kingdom Hearts III komt uit op 29 januari 2019 en gaat een Frozen wereld krijgen. Ook komt Pirates of the Caribbean terug met een wereld, maar zoals je aan de releasedatum kunt zien is de game wel uitgesteld. De game moest eerst dit jaar verschijnen.

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.