Final Fantasy 7 remake krijgt voice-acting

  In plaats van dialogen in tekst krijgt de Final Fantasy 7 remake gesproken tekst. Verschillende acteurs spreken stemmen in voor de cast van Final Fantasy 7. Dit blijkt uit een interview met de director en de producer van de remake.

  In een interview met Dengeki spraken Tetsuya Nomura en Yoshinori Kitase, de director en producer, over de game. De originele Final Fantasy 7 game had geen gesproken tekst, maar alleen maar geschreven tekst. Alle dialogen waren slechts te lezen op het scherm zelf in plaats van dat de karakters echt gesprekken hadden. De remake van Final Fantasy 7 brengt hier verandering in.

  Final Fantasy 7 remake - mini-games en meer

  De hele remake krijgt voice-acting, aldus Nomura.

  "De hele remake krijgt in zijn geheel een voice-over. Wie de stemmen voor de karakters die niet in Final Fantasy 7: Advent Children zaten gaan doen, weten we op dit moment nog niet."

  Ook denken Nomura en Kitase er aan om mini-games, die ook in het origineel zaten, te implementeren in de remake. Of alle mini-games uit het origineel worden toegevoegd, weet het duo nog niet.

  De Final Fantasy 7 remake is in ontwikkeling voor de PS4. Eerder werd bekendgemaakt dat de remake in verschillende delen uitkomt.

  Final Fantasy VII Remake

  Verkijgbaar vanaf 10 april 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.