Final Fantasy 7 remake krijgt na ruim drie jaar nieuwe trailer

  Er is een nieuwe trailer voor de remake van Final Fantasy 7. Square Enix onthulde de trailer in een PlayStation State of Play presentatie. De game werd aangekondigd in 2015, en sinds dat jaar zijn er geen nieuwe beelden meer vertoond. Waarschijnlijk horen we tijdens de komende E3 van dit jaar meer.

  De trailer laat een mix van gameplay beelden en cutscenes zien. Vooral Cloud en Aerith zijn een aantal keer goed in beeld, bovendien geeft deze trailer de beste indruk van hun stemmen tot nu toe.

  Daarnaast zien we beelden van het gevechtssysteem. De menu’s in de gevechten behouden hun klassieke kleuren, maar zijn opnieuw ontworpen om minder van het beeld in beslag te nemen. Zo kun je de actie en het spektakel goed zien.

  Wanneer horen we meer over de Final Fantasy 7 remake?

  Ondanks alle tijd die eroverheen is gegaan sinds de laatste keer dat we beelden hebben gezien, is er nog steeds geen releasedatum bekend gemaakt. Wel belooft de trailer dat er in juni meer komt.

  Dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat er meer te horen zal zijn tijdens de E3 persconferentie van Square Enix, de ontwikkelaar van de Final Fantasy reeks.

  Waarop zal de Final Fantasy 7 remake te spelen zijn?

  De game is tot nu toe alleen bevestigd voor PlayStation 4. Final Fantasy games komen vaak uit voor andere platforms, maar daar is voor de Final Fantasy 7 remake tot nu toe nog niks over gezegd. De originele game kwam eerder dit jaar uit nog naar de Nintendo Switch, dus als je wilt weten of deze game iets voor je is, dan kun je de Final Fantasy 7 Switch review doornemen.

  De persconferentie van Square Enix staat gepland voor 11 juni om 3 uur ‘s ochtends Nederlandse tijd. Als je het verdere nieuws live wil lezen zul je dus op moeten blijven. Voor wie daar geen zin in heeft en het op zijn of haar eigen gemak terug wil lezen, zal het nieuws uit de conferentie natuurlijk op XGN.nl te lezen zijn. Ook de de tijden van de andere E3 persconferenties zijn al bekend.

  Final Fantasy VII Remake

  Verkijgbaar vanaf 10 april 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.