Final Fantasy 7 remake engine wordt Unreal Engine 4

  Square Enix heeft de Final Fantasy 7 Remake engine bekendgemaakt. De game zal worden ontwikkeld op Unreal Engine 4, volgens Yoshinori Kitase, producer bij Square Enix.

  De engine waar de remake van Final Fantasy 7 op zal draaien is dus Unreal Engine 4, de meest recente engine van Epic. Volgens Kitase is voor deze engine gekozen omdat Square Enix zich realiseert hoe belangrijk Final Fantasy 7 is voor fans. Daarom plaatst het bedrijf vertrouwen in de technologie die Unreal Engine 4 biedt om een langverwachte remake te bieden die ontwikkeld is voor moderne platforms, aldus Kitase.

  Final Fantasy 7 remake engine bekend - En de rest?

  Eerder werd al bekendgemaakt dat het Final Fantasy 7 Remake engine in ieder geval niet het Luminous Engine van Square Enix zelf zou zijn. Dit was een opmerkelijke aankondiging aangezien de meeste Final Fantasy games deze engine gebruikten als fundament.

  De recent verschenen trailer voor de Final Fantasy 7 Remake en de uitleg die daarbij gepaard ging, riep bij veel fans vragen op. Zo werd gisteren bekendgemaakt dat de remake inderdaad in delen wordt opgesplitst, maar uitleg over wat we hierbij precies kunnen verwachten werd niet gegeven.

  Final Fantasy VII Remake

  Verkijgbaar vanaf 10 april 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.