Final Fantasy 7 Monopoly game is in de maak

  Er zijn veel verschillende soorten Monopoly bordspellen, maar voor Final Fantasy was er nog geen. Merchoid, een specialist in video game accessoires, vond dat daar maar eens verandering in moest komen. Zo geschiedde, want vanaf 14 april 2017 wordt de Final Fantasy 7 Monopoly game gelanceerd.

  Voor deze Final Fantasy 7 Monopoly game blijft de hoofdzaak van het decennia oude bordspel gehandhaafd. Het spel wordt alleen voorzien van alle kenmerkende personages en locaties van de twintig jaar oude JRPG van Square Enix. Zo staat de stad Midgar in het middelpunt en ga je samen met je vrienden de strijd aan om zoveel mogelijk belangrijke locaties in handen te krijgen. Om je tegenstanders op deze manier bankroet te spelen, zoals iedereen dat kent van Monopoly.

  Buiten de standaard attributen die bij een Monopoly game horen, zoals 'chance-' en 'communitycards', bevat het spel ook acht karakter om mee te spelen. Waaronder Cloud, Aeris en Sephiroth. Vraag huur voor alle locaties die je volgebouwd hebt met huizen, of bouw een Mako reactor fabriek in deze Final Fantasy 7 Monopoly game.

  Final Fantasy 7 Monopoly game komt pas volgend jaar

  Je moet nog wel even geduld hebben voor je met het nieuwe bordspel aan de slag kunt. De Final Fantasy 7 Monopoly game komt namelijk pas op 14 april van het nieuwe jaar uit. Het spel bestellen is wel reeds mogelijk. Tot die tijd kan je altijd nog aan de slag met Final Fantasy 15 dat op 30 september verschijnt voor de PlayStation 4 en Xbox One of de Final Fantasy 7 remake die gaat verschijnen.

  Final Fantasy VIII

  Verkijgbaar vanaf 5 december 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.