Final Fantasy 15 update breidt verhaal uit

  Er is dit weekend een nieuwe Final Fantasy 15 update uitgerold die het verhaal van de game lichtelijk aanpast. Vooral het twaalfde hoofdstuk van de game is meer uitgebreid geworden.

  In de nieuwe Final Fantasy 15 update zijn er vooral cutscenes, die meer vertellen over de achtergronden van personages, toegevoegd. Ook zijn enkele gaten in het verhaal gevuld, waardoor de context van sommige situaties in de game duidelijker geworden is. Dit geldt vooral voor de personages Luna en Gentiana.

  Final Fantasy 15 update voegt geen nieuwe gameplay toe

  De nieuwe update voegt geen nieuwe gameplayelementen toe om het verhaal uit te breiden. Square Enix, zowel uitgever als ontwikkelaar, heeft zich enkel gefocust op nieuwe cutscenes of stilstaande beelden om ons beter te informeren.

  Alhoewel Final Fantasy 15 vorig jaar november is uitgekomen, wordt er nog volop gewerkt aan het perfectioneren van de game. Zo kwam er eerder dit jaar een soortgelijke update die het veel bekritiseerde dertiende hoofdstuk aanpaste. Square Enix heeft in een eerder stadium al aangegeven door te gaan met het ondersteunen van Final Fantasy 15 in 2018.

  Final Fantasy 15 kwam op 29 november 2016 uit voor PlayStation 4 en Xbox One. De PC versie laat nog even op zich wachten en komt begin volgend jaar pas uit.

  Final Fantasy XV

  Verkijgbaar vanaf 29 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.